Vzpomněla jsem si, že kdysi v devadesátých letech běžel nějaký americký seriál, jmenoval se Jump street 21 a hrál tam mlaďoučký Johny Deep a tam byl díl, kdy do New Yorku přijela na nějaký výměnný pobyt holka z Polska, z Varšavy. Nosila dlouhý neforemný kabát, šátek uvázaný na babku, no vypadala jako kdyby tam spadla přímo z 19. století. A jelikož vím, jaké jsou Polky parádnice a jak rády mají módu a vždycky měly, tak mi to přišlo až bizarní. Do té doby jsem si vůbec neuvědomila, jak zkreslené představy měl Západ o východním bloku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.