Také jsem zírala... No když si vezmu, že porodí a bude ji pomalu 50... to už je dost přezrálé ovoce... ona bude šťastná, ale upřímně k maturitě dítě povede jako 70 letá....
Já jsem o víc jak 10 let mladší než tato paní a miminko už bych tedy nechtěla ani omylem. Ne že bych ho neměla ráda, nebo že bych ho nezvládla, ale už mám jak dítě v pubertě tak prvostupňového a předškoláka a začínám si postupně užívat svobodu, kdy se můžu vklidu rochnit hodinu ve vaně či si dojít s klidným svědomím tam kam chci bez účasti dětí... navíc mám dost energie s nimi výletovat či sportovat
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.