Taky s tím souhlasím. Vyzkoušet a uvidíš sama. Já to tak měla i s tou kolobrndou. Sice jsem sedla na první model a zjistila, že kamarádky budeme. Pak jsem měla ještě ty populární velké Kostky a ty mě neoslovily. Ještě tak Kostka Hill, co má kamarádka. Nakonec jsem si pro sebe pořídila Mibo Master z druhé ruky. No a teď si na ní moc nezajezdím. Bere mi ji mladší mládě. Kolo bojkotuje a její kolo mi je malé. Holt budu muset pořídit nějaký model pro sebe. Na stará kolena asi to kolo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.