Grainne, to mi připomíná, jak mi před pěti lety zemřela milovaná babička, za poměrně divokých okolností. Děda, starý praktik, bezvěrec a komouš odmítl pohřeb. Já chodila měsíc s krkem v límci, nemohla jsem se hnout (ale já na to při stresu trpím). Nakonec jsem si v zájmu zachování duševního zdraví prosadila přes nesouhlas zbytku rodiny alespoň neformální rozloučení - při ukládání urny. Sešla se rodina, svolala jsem i tu širší. A druhý den krk zázrakem pustil.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.