Léta chodím na ostravskou soukromou zubní kliniku, kde ceny byly vyšší, ale protože nemám zásadnější problém se zuby a zubař mě vyšel ročně na cca 2 tisíce za zubní hygienu a jinak dohromady za těch 10 let cca na 10 tisíc za korunku a jeden zub s kanálky. Ale od prvního dubna mají takové ceny i za výkony, které jsem nikdy neplatila :(. Změnil se majitel a tohle je spíše k pláči.
Amalgámová výplň I 1 280.00 Kč Časová náročnost (minuty) 32 Amalgámová výplň II 1 920.00 Kč Časová náročnost (minuty) 48 Amalgámová výplň III 1 720.00 Kč Časová náročnost (minuty) 43 Amalgámová výplň IV 2 120.00 Kč Časová náročnost (minuty) 53
Kompozitní výplň I 1 200.00 Kč Časová náročnost (minuty) 30 Kompozitní výplň II 1 800.00 Kč Časová náročnost (minuty) 45 Kompozitní výplň III 2 400.00 Kč Časová náročnost (minuty) 60 Kompozitní výplň IV 3 600.00 Kč
Tohle je i na mě masakr. Preventivky, RTG a anestezii jsem nikdy neplatila. Tohle fakt není pro běžnou rodinu. Před 10 lety stála plomba do 1 tisíce korun v této ordinaci se vším všudy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.