s mým manipulativním otcem se mi osvědčilo následující: řve - "Já na sebe nenechám nikoho řvát" + odchod vyčítá nesmysly - "Já takový nesmysly nebudu poslouchat" + odchod vyžaduje nesmysly - "Tohle já dělat nebudu" + odchod nadává do telefonu - "Tohle nebudu poslouchat" + zavěsit a tak podobně. párkrát jsem něco takového udělala a dost to pomohlo. hlavně si musíš ve svý hlavě srovnat, že i když to je rodič, tak to neznamená, že si musíš nechat všechno líbit. nezasloužíš si, aby s tebou kdokoliv takhle zametal. a taky se smířit s tím, že matka je taková a asi ti nikdy najevo lásku nedá. když náhodou jo, tak to bude milé překvapení, ale nesmíš to očekávat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.