poslední dobou mám pocit, že si nemůžu vůbec spolehnout na svoje vzpomínky - v prvních chvíli po přečtění toho textu bych se např. vsadila, že třeba loni v synagoze ve Strážnici jsem viděla kopie česky psaných dopisů m ale v následující sekunde už jsem si nebyla jistá, zda mi nesplynuly německé originály s českým překladem ....
/včera jsem vyprávěla svojí sestře, že se tu v naší městské části v devadesátých letech odehrála jedna zajímavá věc v souvislosti s výročím sestřelení sovětského letce na konci II. sv. války, zbytek času trávím tím, že se mi zdá, že se to nestalo a jak jsem na to vlastně přišla ..../
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.