Zadání angličtiny na minulý týden: Práce na tento týden bude se naučit cca 30 sloves a vyzkoušíme Si zahrát textovou hru, snad to bude děti bavit. Takže na www.helpforenglish.cz Zábava Textové adventure hra Vyberte Ten little indians, Použijte odkaz na slunečnici a stáhněte textovou hru zdarma Dole je odkaz na ten little indians- verbs tyto slovesa cca 30 jsou Nutná znát aby bylo možné hrát, Takže úkol je prostudovat slovesa a napsat do slovníku a poslat Mi na e mail fotku zapsaných sloves, Můžete hru vyzkoušet, mě se ji zatím nepodařilo stáhnout ,ale děti jsou šikovnější, můžou se podělit o to jak jim to jde:) posílá to zásadně na moje bakaláře, přestože dcera už je páťák. Ostatní posílají dětem a nás do kopie.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.