| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

1234 1234,

já to dělám jednoduše. Nikdy nic nechci povinně. Maminka jednoho mi napsala, co nezvládají ani spolu, tam jsem sáhla k redukci, protože u dítěte s hraniční inteligencí (měla jsem ho od první třídy) fakt nemá smysl vyžadovat sčítání a odčítání úhlů ve stupních a minutách. Ale umí z minut na stupně převést, umí numerické i grafické sčítání a odčítání, umí s přehledem (vytvářela jsem já) dopočítat úhly v trojúhelníku a v různých obrazcích na základě pravidel pro dvojice úhlů.

U příkladů, kde jsou i minuty, jsem jim napsala, ať je buď vynechají, nebo počítají jen s celými stupni.

Rýsování prý dělal sám podle videa (pod dohledem, to vím, že musím i ve škole být neustále u něj, pokud má něco zvládat, potřebuje ujišťovat o každém kroku, asistenta nemá).

V druhé třídě, také bez asistenta, je sice řada dětí s podpůrnými opatřeními, ale žádné s IVP. Od většiny nemám jediný kontakt, na výzvy k tomu, aby se ozvali a hlavně si kdykoliv řekli o pomoc, nikdo nereaguje. Ve škole většina z nich potřebuje především více času a pozitivní podporu. Času teď mají na můj předmět neomezeně.

Dítě s IVP u mě ve třídě má asistenta z jiného důvodu, takže tam neřeším nic.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.