| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

TaJ,

ale to není o učebnicích, to je takhle nastavený celé kurikulum, ty učebnice musí poskytovat to, co se žádá, jinak by je nikdo nepoužíval. Liší se třeba pořadí témat, výjimečně třeba to, co přibude ve 4. a co v 5. třídě, protože v tomto směru, i když mají školy v tomto volnost, se jede zvykově, jak to bylo zavedené už kdysi dávno v pravěku. To, že z toho na chvíli vypadnou zlomky a pak se tam vecpe finanční gramotnost v tom nehraje žádnou roli, systém je prostě nabalovací.

A možná tě to překvapí, ale u nás se učí sice podle jiné řady učebnic, ale naprosto stejné téma jako u vás, v té páté třídě. Mluvila jsem o tom s kolegyní, protože nemohla najít žádné video na toto téma a fakt není, kromě Byl jednou jeden život zrovna biologie člověka je na youtube zoufalá. Většinou, když už něco je, tak příliš odborně, nebo naopak pro malé děti ty úplné základy. A tohle téma já zase jako jediné z přírodovědy a prvouky fakt nemusím (ten seriál mě ale bavil), takže jsem hledala i kvůli sobě. No, skončili jsme tím Byl jednou jeden život a moc jsem téma nepitvala ~;).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.