| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Yuki,

přesně, u nás si nás pár vedlo svoje třídní stránky dlouhodobě, takže v situaci, kdy to ze dne na den bylo všechno jinak, se vlastně skoro nic nezměnilo. Já jsem tedy rozjela podrobnou přípravu, co a jak, ale jinak to místo a způsob předávání informací zůstal stejný. Totéž ti, co do té doby fungovali jen přes mail. Nikdo neměl potřebu to měnit a rodiče jsou vesměs spokojení (škola i jednotliví učitelé si žádají zpětnou vazbu, ohlasy máme).

Něco nového zkouší jen ti, kdo do uzavření škol fungovali jen ve škole, takže by stejně nějakou cestu museli najít, nebo třeba někdo, koho do toho navezl někdo jiný, který už to má vyzkoušené. Od rodičů se objevilo pár ojedinělých žádostí o onlinevýuku a opět jen v případě, že s ní už mají zkušenopst odjinud, případně když přijali názor, že je to jediná správná cesta (ale to je snad jeden nebo dva na škole, co vím).

Já mám třeba ve třídě hodně sourozenců od dětí, které online výuku mají, a přitom ode mě ji nikdo nechce, ani se nikdo nezeptal, jestli bych třeba...a to je dost všeobecně známo, že zrovná já s ovládáním techniky problém nemám, vztahy s rodiči jsou velmi pozitivní, takže to není ani o strachu se zeptat. Naopak mám informace, že jim vyhovuje si to dělat podle nálady, vlastním tempem, kdy je na co čas...

A svůj web pro druhý stupeň, který jsem sice používala dříve, ale letos až teď po uzavření škol, hodlám využívat v dalších letech naopak velmi aktivně. Přípravy na jednotlivé týdny pak třeba vypnu, ale určitě si nechám zálohu právě pro období nemocí, a naučím je na web chodit a využívat ho pravidelně. Zkusím překopat způsob domácí a školní práce a ten web bude dobrý základ. A teď, jak to píšu, jsem se poprvé zatěšila na příští rok ~z~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.