Ty jo, vážně jsou ještě lidé, kteří si myslí, že je to zbytečné?
Nestačí se podívat na zprávy z Itálie, Španělska, USA? Umíš si představit, že se něco takového děje v Praze?? (To není útok, jen mě to fakt překvapuje...
)
Zakladatelko, koukám, že jsem v naprosté menšině, ale uvažovala jsem stejně jako ty. A fakt netuším, zda děti do školy pošlu. Jasně, že to nejspíš bude povinné, až se školy otevřou, ale v případě obav nemám problém do školy napsat, že ze zdravotních důvodů nechávám děti doma (nebo klidně z preventivně zdravotních důvodů, ať mě nenařkáváte ze lži...).
Fakt nevím. Děti nejdřív říkaly, jak je to horší než škola a šly by hned, teď už mi přijde, že si zvykají na tu pohodičku vstávání atd., a byly by klidně doma. Já z nich šílím a poslala bych je tam nejraději ještě dnes, ale v realitě myslím, že s tím fakt budu mít problém, je tam poslat. Nedává mi to smysl, školy se zavíraly při pár nakažených, na konci dubna bude-li 15tis, tak jak můžou v květnu děti do školy? Abychom si pak o prázdninách dali všichni druhou vlnu? Díky, to radši budeme doma až do září...