Takovým informacím říkám po přečtení spalte. Joo úplný pianko volnickko , jasně že jo. V krámě máme 3x tolik lidí co normálně. Dělám krátký dlouhý týden. Na šichty vstávám v 6 a doma jsem o půl desáté v noci. Minulý týden. Pátek Sobota neděle práce. Pondělí ráno 6.00 vstávat protože není jiný spoj do města a přišel mi dopis na poštu. Domů v 10.20 autobus a 2.5 km od něj. Uvařit uklidit vyprat vyžehlit. Úterý inventura v práci vstavacka v 6 doma o půl druhé. Ono na tu dědinu toho jezdí milion že..a pak už jen dvě moje šichty jako vždycky a posun času. Můžu říct že dnes ležím doma s migrénou jako prase a jsem ráda, že šla brigadnice a já mám dovolenou a dva dny volna abych ty tři dvanactky přežila. Joo super volno hasnee
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.