| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nemám pocit, že bych měla momentálně z něčeho speciální strach.

Z nemoci mám určité obavy, ale spíš z jejích možných dopadů na rizikovější lidi než jsem já, jak všeobecně o zranitelné lidi v populaci, tak nejvíc samozřejmě o zranitelné lidi ve své blízkosti. Měla jsem o ně i přímý strach, na začátku, kdy by bývali byli vystaveni značně rizikovým situacím, tak to jsem se snažila jednat a tyhle situace jsme se společně s mužem snažili nějak odvrátit, a myslím, že v mezích našich sil a možností jsme to zvládli dobře, což mě toho strachu dost zbavilo.

Mám určité obavy i z toho, že opatření, která teď považuju za správná a přála bych si, aby nebyla uvolňovaná předčasně (viz ty hotely), budou ve chvíli, kdy jejich uvolnění a postupné zrušení bude opravdu namístě, uvolňovaná zdráhavě a nejsem si jista, jestli z toho nebudou zůstávat nějaké politické důsledky.

ekonomické a sociální dopady na společnost očekávám, ale neumím si je zatím úplně představit, budu si k tomu muset něco přečíst a popovídat si o tom s někým, kdo tomu rozumí víc než já. Ale nenazvala bych to strachem.

Na mě osobně to má dopad finanční, i když trochu nepřímo - dala jsem v zimě výpověď, takže jsem teď zaměstnaná jen na maličký úvazek a tři práce, které jsem k tomu měla předběžně zajištěné jako zdroj příjmů od podzimu, jsou teď jaksi okolnostmi zmrazeny a netuším, jak to s tím bude. V rámci svého malého úvazku ale pracuju doma a shodou náhod je tohle teď jedno ze tří období během roku, kdy za ten malý úvazek mám odvádět blokovou práci, takže pracuju z domova a je to dost náročný ~:-D Ale za 2 týdny bude zas klid:)

Nemám pocit, že by se o mě pokoušelo nějaké zbláznění se ze situace :) Snažím se zautomatizovat si úkony, které situace vyžaduje, abych snížila ohrožení pro své křehčí blízké (roušky, systém oddělení oblečení a předmětů, se kterými manžel prochází v nemocnici...apod.) - když to mám zautomatizované, tak mě to už pak moc nesere :)
A jinak prostě - žiju :-) Jako vždycky, prostě normálně :) Mám ráda život a to i ve chvíli, kdy je trochu změněný :-) Soustředím se na to, co je pro mě důležité, což jsem já sama, moje smečka, všechno živé, za co nějakým způsobem odpovídám, tj. hlavně momentálně zahrada, a v rámci přebytků své kreativity a činorodosti se snažím dopřávat maximum jejích výsledků dalším lidem, ať už přátelům, sousedům...nebo třeba nějak všeobecně do nějakých projektů apod.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.