Federiko, to nevím, ale včera jsem sem o tom psala, zkopíruju to.
"Jedna učitelka se ozvala a chválila rodiče jak používají nějakou tu google aplikaci pro online výuku. Tak jsem se ozvala, že si asi sedím na vedení a klidně bychom to používali také, ale že žiju ve zřejmě mylné domněnce o propojení učitelů a žáka a kde je tedy zádrhel? Dostala jsem váhavou odpověď, že to ponecháme povolanějším. takže zase nic. "
Prostě nám poslala nějaký odkaz na tabuli od googlu, ale vůbec netuší, že ta základní iniciativa by měla vycházet od ní. A to mj učí informatiku. My sice webkameru apod nemáme, ale určitě bych pro to do Alzy dojela.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.