Tak po včerejší návštěvě gynekologa a zjištění, že už možná nikdy nebudu menstruovat, mi došlo, že vůbec nevím, jak se k tomu postavit? Mám jásat, nebo začít depresi, že jsem asi už teda stará.. i když samozřejmě vypadám o xx let mladší, že jo.. ta neplodná a teď to půjde rychle z kopce dolů se mnou. Mám slavit? Jak? nějaký rituál by se hodil. Mám si něco koupit? Něco na památku.. třeba z českého granátu?!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.