| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"a jak funguje izolace, když matka samoživitelka musí do práce a děti mladšího školního věku hlídají prarodiče 70+ se zdravotními problémy?"

Právě, že dokud děti nechodí do školy a nestýkají se teď s kamarády, mohou být i s těmi seniory. Jinak je to rizilo.

Já mám 3 děti na gymnáziu. V každé třídě je 30 dětí. Plus učitelé. Jsou celkem na dvou školách. Obě školy jsou pro cca 400 žáků. Ani jedno gymnázium nemá svoji jídelnu, chodí tedy do jídelny základní školy, kde se setkávají s dalšími dětmi, ve frontě docela v těsném kontaktu. Jezdí domů veřejnou dopravou a nejstarší bydlí na internátě. Na internátě bydlí studenti z různých škol v daném městě. Ona třeba sdílí pokoj se studentkou z jiné školy. Takže v době docházky jsou moje děti v kontaktu s neuvěřitelným množstvím lidí. A to ještě k tomu mají děti neustále hlavy u sebe, jak spolu koukají na mobil apod. Každé dítě může přinést domů cokoliv a někteří bydlí se seniory. Nechat školy otevřené znamená roznášet infekci a ekonomické škody jsou pak větší. Viz Lombardie, tam můžou teď na jakoukoliv výrobou a služby zapomenout.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.