Kat, když se ozvali jako třída dověděli se, že by stejně v tu dobu normálně seděli ve škole tak co jako.....jenže oni mají letos jako na potvoru 36vyuč. hodin. A prakticky dvě dlouhá, dvě krátká odpoledka. Jenže někdy něco odpadne, tak třeba končí v 2x15h a 2xv 16h. Nyní nic neodpadá a chodí jim to co jim chodí.
A oni většinou posílají rozumně.
Ptala jsem se na TV tak to nepřišlo vůbec NIC.
Jenže v té škole sedí do 15h a většinou do 16h, takže si asi profesoři myslí, že do té doby jen paří na PC a občas něco pošlou jim.
Jestli něco takového příjde znovu, tak budu psát řediteli já.
NA rodičáku jsme taky rozvířili, že jim jeden profesor od září říká, že za rok stejně neodmaturují, že jsou úplně blbý a ječí na ně. Nakonec přestal, kdyby jsme to v listopadu nerozmázli, ječí na ně dodnes. To, že neodmaturují aspoň nyní neposlouchají 5x týdně, nebo kolikrát ho mají. Už si našli ve školním řádě, proti čemu se proviňuje a chtěli dojít za ředitelem,ale mezi tím je nechali doma, mají klid.
Syn má obavu, že si na něm smlsnou, když se v tom budu štourat.
Takže mu pomáháme s tou opravou chyb aspoň, nic víc po nás nechce. Kamarádi mu zasílají poctivě výpisky, ty jen opisuje a učí se. Fyziku je vyučuje starší syn po Skypu.(asi 5 lidí).
Včera jsem vysvětlovala nějakému dítku, které jsem NIKDy neviděla a je z Prahy po telefonu Autocad, vidím, že rodiče to mají jinde mnohem těžší. Ta paní co mi volala si jen vzpomněla na mě, že bych jim pomohla.
No nic jdu řezat roušky. Abych měla denně dávku.
Sousedku jsem dva dny neviděla, doufám, že je už maličko zavezli. Manžela klepne až mě tu zase najde nad látkou. nějak mě ničí , že ty lidi v té nemocnici NIC nemají.