Cairo, syn , když přijede ze školy jde na kolo. Z těch hezkých dní nešel jeden den vůbec. Neco rano přišlo a do 18h to mělo být zpět. Učí se normálně pak chvíli většinou v posteli po tom kole a ráno.
Me ničí jen ten čas u PC. Já na to nejsem zvyklá. 8-10h beru ve škole sedí taky tak dlouho, ale né navíc nevidím důvod proč musí večeřet u PC a datlovat tam cosi co nemůže počkat.
Před chvílí jsem měla dva telefony a radila jsem Autocad, někdo si vzpomněl, že jsem ho kdysi používala. Vůbec nechápu proč se to učí na škole s IT, když jsem viděla PDF cvičení 8. Strašný strojař by se nemusel stydět na konci a tohle je první rok SŠ.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.