Přidat odpověď
Tak to doufám ne. Děcka žijí z toho, že na přelomu července a srpna jedou na skautský tábor. A já z toho žiju taky. Už mi z té domškoly hrabe, volala jsem matce spoluřžačky mojí prostřední dcery, kolik hod. denně se učí. Údajně tak 6 hod. A to je jedna ze 3 nejlepších žáků ve třídě a nemusí se učit AJ, protože je rodilá mluvčí. Dcera má ADD, naháním ji celý den, furt maká do školy i o víkendu. Já jsem školní stránky radši neotevřela, protože mě jímá hrůza, že mám dělat do školy i já. Mám taky ADD a nedovedu se soustředit na 3 věci současně + 3 děcka, domácnost, prudící chlap. Jsem před zhroucením. Zítra volám učitelce, že má upravit množství učiva, jinak nechám dceru opakovat ročník, aby mě netrefilo. Myslela jsem, že třeba vysmejčíme barák, budeme pracovat na zahradě, budu je učit vařit... Tak houno. Nestíháme ani školu prostřední. Nejmladší má pro změnu úkoly na týden hotové za jeden den a pak tu otravuje, že se nudí. Celý den se buď hádají nebo žvaní. Nemám vůbec klid. A prázdniny chci, i kdyby jim teď zrušili školu, protože je potřebuju odeslat někam mimo svůj dosah, abych se nezbláznila. Myslím si, že by měli učitelé zvolnit tempo a dodělat resty v příštím roce. Jinak tady budou největší ztráty na životech dětí z celého světa. Rodiče je uškrtí.
Předchozí