| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Vážný,

no a třeba i proto mě napadlo, že to prostě odložej. Jestli o rok nebo o čtvrt, to je druhá věc.

Možná pustí k přijímačkám jen ty prokazatelně nenakažené. A před tím zakážou testování. Takže to budou mít bez práce. ~k~

Je mi celkem fuk, jak to vyřešej a nebudu se zlobit, vzhledem k situaci a dění, když jim to nějakou dobu potrvá.

Můžu doufat, že vše bude, jak jsme byli zvyklí, ale počítám spíš s tím, že právě děláme pořádné salto a nezůstane kámen na kameni.

Aby se fakt jeden bál napsat slovo. Jako kdybych měla tu moc a hodlala osobně odkládat nebo měnit způsb přijímaček a maturit.

Takže raději ještě zopakuju. Fakt nemám ambice a už ani chuť přemýšlet, co bude v současné situaci s přijímačkami a maturitami. Ve světle událostí je mi to jedno, i když se to mě (mých dětí) bezprostředně týká. Jsem sice konzervativní až na půdu a k přežití potřebuju jistoty, ale jestli bude nutné vybočit ze zaběhaného řádu, změnit fungování, myšlení nebo způsob vyprazdňování, tak mi holt nezbyde, než to přijmout. Je stav nouze a moje jednotlivost se stává nevýznamnou.

No nic, jdu pracovat. Kdo ví, jak dlouho ještě budu moct.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.