Vážný,
no a třeba i proto mě napadlo, že to prostě odložej. Jestli o rok nebo o čtvrt, to je druhá věc.
Možná pustí k přijímačkám jen ty prokazatelně nenakažené. A před tím zakážou testování. Takže to budou mít bez práce.
Je mi celkem fuk, jak to vyřešej a nebudu se zlobit, vzhledem k situaci a dění, když jim to nějakou dobu potrvá.
Můžu doufat, že vše bude, jak jsme byli zvyklí, ale počítám spíš s tím, že právě děláme pořádné salto a nezůstane kámen na kameni.
Aby se fakt jeden bál napsat slovo. Jako kdybych měla tu moc a hodlala osobně odkládat nebo měnit způsb přijímaček a maturit.
Takže raději ještě zopakuju. Fakt nemám ambice a už ani chuť přemýšlet, co bude v současné situaci s přijímačkami a maturitami. Ve světle událostí je mi to jedno, i když se to mě (mých dětí) bezprostředně týká. Jsem sice konzervativní až na půdu a k přežití potřebuju jistoty, ale jestli bude nutné vybočit ze zaběhaného řádu, změnit fungování, myšlení nebo způsob vyprazdňování, tak mi holt nezbyde, než to přijmout. Je stav nouze a moje jednotlivost se stává nevýznamnou.
No nic, jdu pracovat. Kdo ví, jak dlouho ještě budu moct.