| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Máme doma neskutečné množství her. Sedím právě před skříni, ve které je máme schované.
Co se týče Dračího doupěte, to nemáme a já to nikdy nehrála, ale 14letý syn má tři kamarády, se kterými se u nás vídají a hrají to. Jak sám říká, bylo by výhodné to napoprvé hrát s někým, kdo to už hrál, protože je tam důležitá role game mastera. Jinak syn říká, že je vlastně jedno, kterou hru si pořídíte.

Ale z těch ostatních doporučím ty, co ráda hraju já. Mám je všechny odzkoušené, známe je a hrajeme celá rodina. Dávám je v pořadí, jak je mám nad sebou, ne podle mojí oblíbenosti. Jsme hráčská rodina, děti mají 12 a 14 a už několik let se účastníme Čtyřpoháru v Deskohraní.

Santa Maria, relativně hodně úkolů, strategie se dá dělat na více frontách, ne moc dlouhá, max. do 2 hodin

Carpe Diem, jednoduchá, taková rychlovka za hodinu, hrajeme, když nemáme moc čas a jsme unavení na větší strategie

Teotihuacan, vynikající hra, těžká na přípravu, chce to nervy se to naučit, ale jakmile to člověk umí, tak baví a baví. Dlouhá, strategická, nám zabere okolo 2 až spíše 3 hodin.

Isle of Skye, tu snad i věnuju někomu zdarma. Pro nás už primitivní, trochu na způsob Carcassone, i když ne stejná

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.