| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Moji rodiče už dávno zemřeli a tcháni také. Dokud žili a děti byly malé, stýkali jsme se téměř každý den, naši chodili spíše k nám, my zas jezdili za tchány. Jak děti vyrostly, stýkali jsme se už méně, ale tak cca 1x za 14 dní. Tchyně byla velmi dobrá kuchařka a zvala děti (už dospělé) často na nedělní oběd a děti tam rády chodily. S mojí maminkou (tatínek umřel, když mi bylo kousek přes 30) jsme si ob den volaly a viděly jsme se tak 1x měsíčně. Když umřela, tak jsem si to vyčítala, že jsme se neviděly častěji, ale já i ona jsme byly velké samotářky, tak to asi jinak nešlo. Ale stýská se mi po nich moc, nejen po rodičích, ale i po tchánech, měla jsem je moc ráda, byli to úžasní lidé. O našich se mi zdá snad každý týden, tatínek je po smrti přes 30 let, ale v mých snech stále žije. Někdy je to tak živý sen, že se z toho nemůžu několik hodin vzpamatovat.
Važte si toho, kdo máte ještě rodiče naživu! I když nejsou bez chyb, hlavně že jsou! A dávejte jim najevo, že je máte rádi, říkejte jim to co nejčastěji. Až umřou, bude se vám stýskat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.