Ten SOUKUP obchod je unikátní...jinak se to označit nedá....našla jsem náhodně na něj upoutávku ....na úplném počátku byly možné objednávky jen telefonicky a nebo poštou....žádný e-shop....úplně jsem si představila, jak vystřihuji papírek s objednávkou a lepím ho na list papíru a posílám poštou teď jsem si všimla, že už takhle prodává i auta...neuvěřitelné....jedna moje příbuzná si kupuje časopis Sedmička nebo tak nějak...kde je program TV a nějaké jakože články....no ale půlka článků je o pořadech TV Barrandov a pak rozhovory se Soukupem...a reklamy na věci od Soukupa....už se si říkám, zda ten člověk je fakt jenom jeden, nebo je naklonovaný, aby to vše stihnul
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.