| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, z FB to nejde vložit, tak to aspoň přepíšu:
Prodám felicii nigdy me nenechala stav km 278 756 je to 1.9d jezdí jak núš po chlebu, nic neboucha nevrze jede fakt jak má … nejde řadit 3, 4, ale většinou s jedničky řadim hned na 5 jede to jak drak o tom žádná more … jen vážní zájemci a zadny splátky!!! nic!!! Auto ma tažne a pridam k tomu dršák na mobyl. Stojí jenom 12361 korun.

A ještě jeden:
David Jindra - kdo mne chce
Hledam stach 13-24. Za mnou Bajkal (na fotce portrét s jezerem v pozadí = moje poznámka). Konicki cedba, svatby, "koureni", vaping a cigarety (máčka).A muzik a četba se šermem. Nekdy dohromady. Nekdy ne. Na zhledu nezalezi, když budež heska kocka. Ďítě mi vadi, kocka ne, pes jo.
Už vidím ty fronty 13-24-letých na krassavce inteligentního :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.