| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Yuki,

tak to se tedy pleteš. Učit jsem začala v roce 2000 přesně 3 měsíce po státnicích na VŠ. Byla to škola, kam PPP pro Prahu 6 posílala děti s SVP, protože ve škole byly třídy s nižším počtem žáků (12 - 20). O to vyšší tam ale byla koncentrace dětí s poruchami učení, ale nejen. Já měla ve třídě s 12 dětma jednoho s LMP, dva s ADHD a jednu s dyslexií a dysortografií. Bez asistence. V další třídě bylo dítě s PAS. Kromě svých čtvrťáků (M, ČJ, PŘ) jsem učila fyziku (7. třída), chemii (8. a 9. třída) a informatiku (8. a 9. třída).

Pedagogické minimum jsem začala v roce 2004 a dokončila v roce 2008, protože mě v mezidobí potkaly takové "drobnosti", jako čtvrté dítě, smrt obou rodičů a stěhování se čtyřmi předškolními dětmi. Ukončovala jsem v posledním možném termínu, jinak mi celé studium propadlo.

Navíc tys odsoudila i to ped. minimum: "Na střední škole je odborník s pedagogickým minimem určitě výborná volba, ale na základní škole, kde je mix dětí včetně těch, kteří mají problém zvládnout základy, tam odborník z praxe nepatří, teda jo, patří, ale jen jako doplněk pro zpestření výuky."

No a další moje vzdělání je sice absolvované, ale pro uznání kvalifikace nemá význam, protože když nebudu mít diplom z té správné školy, zbylé dva papíry mi prostě neplatí. Takže jsem jen oficiálně jen ten inženýr s ped. minimem, co začínal pedagogickým vzděláním absolutně nepolíben. Tedy neschopné budižkničemu a zpestření výuky ~d~. A to už 20 let (uznanou praxi mám 9 let bez RD).

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.