Já jím celkem dobře. Nemám sklony mlsat, když si poručím, ale nehýbu se. Pohybem se mi vždycky hublo hrozně dobře. Stačí mi víc chodit, akorát na to nemám čas. Snažím se být co nejvíc s dětma, jenže chodit s nima znamená vláčet kočár a poslouchat kecy těch ostatních, co musí po svých. Až bude ráno světlo, tak asi budu chodit na hodinku ven než se vzbudí a do té doby nevím. Asi fakt musím být do té doby na rajčatech s okurkou.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.