Přidat odpověď
Dodatek speciálně pro Troposféru: jistě, my všichni, co jsme se snažili přežít komunistický režim, jsme FUJ, já zvláště. patří na mne naplivat, co naplivat, zastřelit mě měli! Co na tom, že jsem nikdy nevstoupila do rodné strany a byla jsem si vědoma toho, že s tím budu mít problémy. Proto jsem nesehnala práci ve svém oboru (ani teda v jiném) a pracovala jsem jako uklízečka. Ono to bylo k něčemu dobré, aspoň jsem se dokopala k tomu, abych si udělala doktorát.
Zato všichni ti aktivní komunisti, co vstoupili do rodné strany, ať už z přesvědčení, nebo proto, aby mohli dělat kariéru, to jsou ti správní kabrňáci, těm patří se hluboce poklonit, tleskat jim a volit je ve volbách. Všichni ti ODSáci a další, co po r. 1989 honem honem zahodili rudé knížky, zahladili všechny stopy po svém členství v komunistické straně a honem naskákali do ODS a do jiných stran a honem se začali bít v prsa, jací jsou bojovníci proti komunismu, těm patří Tvůj obdiv, že? Taková nevzdělanost, duševní bída a pokrytectví se hned tak nevidí.
Předchozí