| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

já mám novou práci od srpna a podobné jsme si v tom, že já chodím také do práce, abych nemusela být doma (mám teda důvodů víc, ale tenhle je mezi hlavními) a muž by si přál abych byla doma. Rozdíl mezi námi je ale v tom, že já doma výkonného a "dokonalého" muže nemám a děti mám asi mnohem mladší než ty a není nic horšího než když máš z nového zaměstnání nafouklou hlavu informacemi a po příchodu domů potkáš manžela ve dveřích s taškou na florbal, oznámí ti, že jde na trénink, děti nemají hotové úkoly a za zády mu vidíš tu katakombu. Pokud je manžel fungující pak bych si svoje odpoledne představovala asi takhle - 2 až 3x týdně bych šla cvičit, zařadila bych mnohem častěji sezeníčko s dvoujkou červeného a oblíbenou knihou a zařadila alespoň jednou týdně kafčo s kámoškou. Snažila bych se prostě stres z práce ventilovat relaxem odpo, zvláště jestli máš jen zkrácený úvazek, já dělám na plnej. Samotné mi také pomáhá při špatné náladě myslet na ta pozitiva - jde to těžko, ale práce mě nebaví, mám ale plat, těším se třeba na naplánované hory i když subjektivně mám pocit, že jsou až za rok. Prostě si poručit myslet pozitivně.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.