Tak jsme se domluvili, že počkáme, jak dneska dopadne ta krev, a pokud by měl horečky i ve čtvrtek večer, tak ho pošle na rtg plic a dutin. Včera už vypadal mnohem lépe i se cítí líp, ale večer měl zase k 38. Nejmladší dítě opět kašle, od prosince jedeme v nějakém šíleném kolečku. Já prý jsem čistá, jen nachlazená. A dostala jsem zajímavou informaci, prý se už přenašeči antibiotiky nepřeléčují.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.