Tak pozitivní zprava: nakonec nemám jeden obří kamen v ledvine, ale dva střední. Takže mi to udělají bez řezání a v nemocnici jen 2 dny. Tak jsme s tím původně pocitali. Manžel si bere dovcu ( dva dni mu daji a pak je víkend), na dopoledne dorazí kamarádka, odpoledne bude mít k ruce dceru. Mléko bude z nemocnice vozit syn. Mám takovou radost! A už se konečně zbavim potíží a uziju si. Termín mi prioritně dali za měsíc, to udělám i zásobu mléka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.