dělala jsem párkrát domácí a vždycky to slavilo velký úspěch - základ byla jablka a k tomu různé ovoce, podle dostupnosti, přidávala jsem hodně i sušené ovoce, ono se to během pečení s ostatním ovocem hezky nacucalo a zároveň to osladilo... cukr jsem nepřidávala, zato ale hodně skořici, trochu hřebíčku, badyán... ve skleničkách jsem dolévala lžičku rumu - konzervace
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.