| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mirku,

já v tom (a přiznávám na férovku, že je to můj problém) vidím tak trochu insinuaci, že za tu inteligentní se považuje Eudo a za to nepřející okolí považuje nás ostatní, kteří v jejích tvrzeních vidíme rozpory a nejsme ochotní jásat nad tím, jak je skvělá.

Můžu se samozřejmě plést, ale podle mých zkušeností lidi, kteří jsou opravdu inteligentní, vzdělaní a sečtělí, jenom tím samotným faktem obecně své okolí nedrážděj. To, co dráždí, je postoj "já jsem nejchytřejší a vy nevíte nic".

A taky mi okamžitě zabliká červená kontrolka, jakmile někdo vysloví něco ve smyslu "měj dobrou náladu, protože tím naštveš nejvíc lidí", nebo má obecně postoj, že mu lidi ubližujou/nemaj ho rádi, protože je moc chytrej/krásnej/úspěšnej apod.

(posledně jsem v tomhle smyslu četla něco od Simony Krainové, která nafotila v 45 letech akty - za mě super počin - a stěžovala si, že jí za to píšou ošklivé dopisy některé ženské (což mi přijde hnusné). A že má uklízečku a chůvu, a že jí kvůli tomu taky chodí ošklivé dopisy od ženských. (To mi také přijde hnusné) Až potud bych 100% fandila Simoně.

Ale ona to pak začala rozvádět, že ty ženské jsou určitě samy ošklivé a že by v životě neměly na to nafotit takový kalendář. A že ty, co jí vyčítaj ty chůvy a uklízečky, jsou ženské, které na to samy nemají finance, protože jinak by si uklízečku přece vzal každej, kdyby mohl.

A tohle už mi sympatické nebylo ani trochu.

Já osobně si myslím, že za těmi ošklivými dopisy je opravdu závist a že je to hnusná věc, ale přeci jen mi to její vyjádření zavánělo tím, že krása a bohatství asi nebude tak úplně jedinej důvod, proč ji lidi nemusej.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.