| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky,

poprvé v životě se dnes zapojuji do podobné diskuse.Je mi dnes nějak smutno a Vaše starosti se mne opravdu silně dotýkají.

Před půl rokem mi na konci pátého měsíce museli ukončit těhotenství. Miminko mělo vážnou vadu růstu, která se při krevních testech nedá zjistit. Bylo to víc než těžký, ale ještě horší jsou výsledky vyšetření. Jde o závažnou genetickou vadu, která má velkou pravděpodobnost opakování a v případě dalšího těhotenství to lze zjistit zase až takhle pozdě.

Přesto, že to z toho co jsem napsala není poznat, jsem optimistka a věřim, ze nám to vyjde. Miminko chci strašně moc a tento měsíc se o něj zase pokusime.

A píšu hlavně proto, že Vám držím palce a vím jak musíte být statečné,až hrůza.

Tak prostě jenom hodně štěstí Vám i vašim miminkám.
Ahoj Mišule

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.