Mně by se líbilo, kdyby Marek Eben v sobotu 30.11.2019 večer, v hlavním vysílacím čase ČT, v pořadu Stardance, nasadil si na hlavu věneček z umělých květin a omluvil se . Ženám. Jenže to asi neprojde. Vtipný by to ale bylo. A taky by bylo zase o čem debatit.
Jinak mně ty jeho vtipnosti taky nepřišly moc vtipný. Taková ta vteřinečka trapného ticha nastala. Ve studiu i v mém nitru. Ale asi mu to odpustím. Taky jsem párkrát byla trapně vtipná. V televizi to teda nebylo. Ale já v televizi nedělám.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.