Mně se to líbilo opravdu hodně. Mám ráda filmy o svobodě. Ducha i těla. Nezdálo se mi, že by z učitelek dělali krávy. Naopak. Každý tam měl ke svému jednání a chování určité motivace. Navíc ve filmu nejde ukázat všechno. Byl by pak nekonečně dlouhý. Takže něco může působit jako vytržené. Z kontextu. Líbila se mi i hlavní představitelka. Působila vesele, neohroženě a nezlomeně. Navzdory všemu. I ta herečka se mi líbila. Tělocvikář taky. I otec. Jen ředitelka se mi nelíbila, ale ta se mi nelíbila nikdy. Líbilo se mi to celkově. Všechny ty myšlenky co tam byly. Bylo jich tam hodně. Pak byla ještě debata. I s psychiatrem. Ale tu už jsem neviděla. Zato jsem pak ve 168 hodin viděla zase ty ženy, co se furt omlouvají. Hezky to navazovalo. Na tuhletu hru. Byl to hezký ženský večer. I mému muži se to líbilo. Ale asi si o ženách ten večer myslel divné věci. No, já jsem se mu tedy neomluvila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.