Evelyn, nie si sama! My máme síce o 10 rokov vzťahu menej, ale sex nikdy nebol lepší než je teraz (tento rok, ked som oslávila 40tku, mi príde celkovo strašne krásne zlomový).
Ježíš, ja by som bola tak lenivá si s niekým niečo začínať! Ani po duševnej stránke (zas nanovo sa snažiť niekoho ohurovať a "dělat chytrou") a ani po fyzickej. Ten než by poobjavoval čo mám rada a ešte k tomu aby videl moje výrazné poporodné, teda potehotenské stopy... Len to nie, dúfam, že mi ten moj za 10 rokov nezdrhne k mladšej, menej opotrebovanej.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.