Přidat odpověď
no ona teď byla taky dva dny doma, ve středu jsem si ji odváděla mimořádně z družiny, že jí je zle, bolí jí v krku a doma se ukázalo, že dítě je naprosto zdravé. Nechala jsem ji doma a i když je to pro nás komplikované s manželem jsme se vystřídali. Pořádně se vyspala, zklidnila, ale ráno dneska nanovo.
Záchody - začala v noci chodit čůrat. Tak jsem to s ní probírala a snažila se jí navrhnout změnu režimu, že pít hodně dopoledne a pak už méně, aby v noci nemusela. Zhrozila se a vysypala, že nemůže ve škole na záchod. Mají na svůj blok což je cca 55 dětí 1 záchod. Oficiálně tři, ale jeden je bezbariérový tudíž mají děti zakázáno tam chodit, aby si nehrály se zařízením a druhý má urvané prkénko tudíž pan školník taky zakázal na něj chodit než se opraví, trvá to už prý hodně dlouho. Takže každou přestávku je tam fronta jako bejk a o hodině smějí jen zcela výjimečně, což pro mojí znamená, že nemá chodit. Takže radši prej nepije, aby nemusela na záchod. pak je unavená, bolí jí hlava a tak samozřejmě.
Předchozí