Netrápím se ani svým vzhledem, ani vzhledem svých dětí. Ale vidím některé specifické rysy a vím, že u jiného dítěte by mi přišly vyloženě nehezké a zase jiné rysy, které bych vnímala jako vyloženě krásné. Ale na vzhledu zase tolik nesejde. Naše dítě je námi milované a obdivované a nejskvělejší i s některými nehezkými rysy. Vždyť je to jen vzhled, jsou i jiné hodnoty. Se sebou jsem taky v poho, mám se ráda a věřím si a nejkrásnější krasavice objektivně nejsem, tak proč by s tím nebyli smíření oni.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.