Přidat odpověď
Dobrý den,rozhodla jsem se založit toto téma ,nejen proto abych vyjádřila své pocity ohledně stávky.Předem se omlouvám učitelům typu Yuki,Majáková apod.(nevybavím si všechny).Vy jste ty(nebo ti , muži ve školství opravdu chybí),pro které je to opravdu poslání.Myslím učit,něco předat dál apod.
Troufám si tvrdit,že vás takových je naprosté minimum. Bohužel u nás je situace taková,že každého rodiče stávka spíš naštve a to ještě mírně řečeno.
Konkrétně a ve zkratce : dnes mě opět čeká doučování syna v matematice a fyzice.Zítra to bude chemie.Ze školy nepobírá většinu výuky,není sám.Výuka jazyků tragická.Zato máme výchovu ke zdraví a občanskou nauku v takovém rozsahu ,že pouze 3 listy zápisků za den jsou naprosté minimum.Dopodrobna rozebírané pohlavní choroby a rizikové sexuální chování jsou opravdu in.K čemu to proboha je? Vše učí jedna paní učitelka a k tomu má ještě VV,HV a Pč.Písemka z hudebky v jejím podání byla fakt něco. Podotýkám,že třída má mít přírodovědné zaměření.
Opravdu odmítám psát úkoly pro rodiče z občanky,kde po nás chce vypsat (jednotlivě) jaké uznáváme životní hodnoty a proč.Proboha co je škole do toho?
A jako vyjádření toho ,jak výchovu potomků nezvládáme nám pí. tř. uč. vypracovala individuál. výchovné plány. nepodepsala jsem to. A tak to vypadá skoro všude,i když si to omítáte přiznat.
Z mého pohledu,to důležité dělám za vás.Takový luxus většina rodičů nemá.A neříkejte,že to sami u některých kolegů nevidíte.Dokážete se k tomu prosím upřímně vyjádřit?
Předchozí