Přidat odpověď
Moniko, ja si hlavne pamatuju, ze v mem detstvi se neustale peklo, denne bylo neco peceneho doma k snidani, ke svacine, k odpoledni svacine, jako dezert po obede....a vsechno bylo plne cukru, jeste dneska mam napsane ty recepty, podle kterych davno nepecu....a byly to same tucne a sladke piskoty s kremem, dorty, babovky, bublaniny...ani nemluvim o vanocnim cukrovi, ktereho byly doma napecene plne krabice a konzumovalo se to fakt po kilech...cukr sel do vseho, do strudlu (podle mne naprosto zbytecne), taky na "jahody s cukrem", na "boruvky s cukrem", taky na rozkrajeny grep s cukrem....a vsechny ty bublaniny a babovky a strudly byly jeste na povrchu pocukrovane, byla na to dokonce zvlastni nadoba, kterou se navrch sypal cukr (to nikdy nedelam, ze bych davala navrch cukr)
tolik cukru jako v detstvi uz fakt nikdy nesnim, i kdybych se denne cpala susenkami
Předchozí