Jeee, tak to držím palce a neboj, všechno bude v pořádku
Znam to, tedy s druhym ditetem, ne se třetím. .. bylo mi skoro 35, temer presne za měsíc
Ale mas pravdu, přišlo mi to dlouhý a hlavne mm, ktery se 2m měsíce bal napít pac jsem prohlasovala, že tohle dítě fakt do termínu nevydrží. V poslednim trimestru jsem rekonstruovala kuchyn a obyvak a bylo to nadlouho...hlavne truhlář k nam jezdil jak na návštěvu. ..furt všude piliny a bordel, porad jsem uklizela... do toho zima, byly velky mrazy v 2013, ja pak chytila pravou chřipku, horecky kolem 40st, bolela mne záda z toho lezení v posteli, ted to brisko poměrne uz veliky, a mohla jsem jen paralen na tu horečku, ktery nestačil ... myslela jsem, ze ji uvarim, kočičku moji. ... ale všechno dobre dopadlo, naštěstí
Mrnavku jsem rodila presne 42+O a mela 3,64kg,49cm, takovy maly cvalicek
... a byl to porod za odměnu, porad jsem čekala, na ty velke bolesti (se synem jsem si uzila krizaky a porod salutujici rucky) a az kdyz jsem ji pak držela v náručí došlo mi, ze uz je po vsem a mam hotovo
...
Odrodila me v Podoli pouze PA bez nastrihu, siti atp...doktorka to jen přišla zkontrolovat