Přidat odpověď
mediano, příručky možná jsou, zatím jsem neviděla, viděla jsem jednu o drogách, máme ve škole, odmítám ji používat, je doslova nechutná, a to nejsem žádný puritán, ale tam snad jediný, k čemu byly obrázky, byly nemocný pohlavní orgány, v příručce k drogám
co se týká školení, tam je problém, za učitele na školení musí někdo suplovat a školení se musí zaplatit, když na škole dva lidi studují na náklady školy, třeba preventista, výchovný poradce, kdokoliv z vedení, tak už není ani moc peněz navíc, ani prostor k suplu, no a pak který školení vybrat? mediální, sexuální, enviromentální, globální, moderní didaktiku, biologický kabinet, kabinet občanky, robotiku,... není možný za chodu toto všechno dělat a přitom být ve škole a učit na sto procent
je toho tolik, co bych chtěla absolvovat, nejde to, byla jsem i o prázdninách, ale i to stojí peníze, týden školení je téměř deset tisíc, kdo to zaplatí?
a sotva zvládneme tyto výchovy, přijde technika, branná výchova a obrana státu a kdoví, s čím dalším kdo přijde, měli bychom učit práci na počítačích, pořád se valí další a další
Předchozí