Přidat odpověď
Termix, to se samozřejmě shodneme, že toto již je dávno za hranicí normy. U nás je osvěta na podstatě dobrovolnosti - chceš se se mnou jít podívat, jak to funguje u paní doktorky, která tě rodila /rodila jsem císařem, takže opravdu rodila doktorka, ne já/? Kdyby řekla, že ne, nikam jí netahám, ale protože je zvídavá, zajímá jí všechno, tak jdem. Jak jsem psala, stojí mi u hlavy a kouká na monitor, takže moje vlastní intimita je zachována. Navíc to bere prostě na stejné úrovni jako když jdeme k zubaři - tam s námi taky chodili ještě v době, kdy neměli ani jeden zub, povozili se na křesle a viděli, jak doktor dělá prevenci u nás.
U nás doma se s informacemi nedělají žádné obstrukce v žádném oboru, na druhou stranu praktické ukázky opravdu neděláme a děti jsou v tomhle stejné jako každé jiné děti - sice se o sex teoreticky zajímají, ptají se nás a mají nás jako autority, které vědí všechno a co nevědí, tak zjistí v jakémkoli oboru, ale chtějí si myslet, že jejich rodiče jsou asexuální, čemuž rozumím.
Předchozí