Konzervo, proc to tady nekteri z Vas berou tak priserne vazne? je to tady soud, abychom se snazili dobrat pravdy? abychom se dobrali pravdy o tom, jestli Monty preferuje hypoteku nebo najem a jak to mela pred 15ti lety a jak to ma ted...k cemu to je dobre?
proc sem vlastne chodite? utvrzovat se v tom, jak mate dobrou pamet? nebo se snazit nekoho nachytat na svestkach? jaky smysl vubec maji ty diskuse?
mne treba bavi dozvidat se nove veci....i nove pohledy na problem a bavi mne mit legraci, takze se nekdy smeju nahlas libikovym hlaskam apod. a Monty mne bavi, protoze je chytra a "free"
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.