Já jsem si kdysi tak trochu snila, jaké by bylo hezké, být k lidem maximálně upřímná. Ano, říkat všechno natvrdo. Narovinu. Tak jak si to myslím a cítím. Ale když jsem si tak snila a přemýšlela, přišla jsem na to, že hranice mezi maximální upřímností a tím, že je člověk zlý je děsivě tenoučká. A to riziko, že bych byla k lidem zlá mi za to nestálo. Takže věci se mají říkat natvrdo. Ale zároveň laskavě, s citem a empatií. Ne každý tohle dokáže.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.