Owls, já s tebou naprosto souhlasím v tom nakládání s alimenty. A kam jsme se to dostaly? Popsala jsem zakladatelce zprostředkování zkušenost, jak daleko to může zajít, když otec stve dítě systematicky proti matce až tak že ta je bezradná a hledá pomoc zvenčí. A že když dítě přijde od otce s tím že si žije za jehobprachy a měla by je dávat dítěti, tak co uděláš? Zkusíš mu vysvětlit jak to funguje.jednou dvakrát..A když pořád říká že ale táta rikal- no tak mu to necháš vyzkoušet . Proč by ne? Je ro jeho otec, zkušenost je neprenositelna.. A ty ses ptala jak by to vypadalo kdyby měli platit oba.Tak jsem ti napsala jak to vidí decak. Nic víc nic min..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.