Přidat odpověď
Supliku, naopak. Jedno jim to nebylo, libilo se jim to. Efekt toho vseho totiz byl i ten, ze se vsichni snazili dorazit co nejdriv, aby o ty minuty neprisli… Nosili si k tomu ruzne ochutnavky svych jidel, z toho po tematu "hudba a kultura" jsme presli na "jidlo a kultura + mrecepty, ze kterych jsme posleze udelali kucharku, kterou si od nas kupovali i sefove a ucastnici posleze sli spolecne se mnou na obed do restaurace, kde ja jsem treba napr. pohovorila s vedoucim, jestli nekdo z nich muze na praxi… (=ten kurz totiz byl pro nezamestnane, kteri po ukonceni kurzu, kdyz dosahli urcite jazykove urovne, meli prechazet do kurzu dalsich. Napr. vcetne jinych oboru i kuchar a servirka…)
Na ty kurzy neexistovala zadna ucebni literatura, tu jsem jim delala ja. Cili sefka mi dala uplne volny ruce, jak mam ucit. Kazdy tyden nekdo konci v patek a v pondeli prislo par novych - flexibilni individuelni vyuka, celkem hodne narocny na pripravu ucitele. Ucebnice ani pouzivat nemuzes, protoze kazdej by byl nekde jinde. Zajimavy to bylo, behem Tech let åprad novy a jiny, podle toho, jaci lide se ucastnili, a naucila jsem se fantasticky hodne veci o tom, jak co funguje a jak co organizovat, aby se kazdy naucil.
Předchozí