Hořčice musí uzrát, minimum je týden při pokojové teplotě, optimum 3 týdny v lednici. Zjemnit se dá přidáním oleje (opatrně), lžičkou medu. Ale počkej týden a pak dochucuj. Bezprostředně po vytvoření se hořčice nedá jíst žádná. Nepíšeš jaká jsi použila semínka, jaký ocet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.