Přidat odpověď
Uf. Tak jsem dočetla diskusi. Popradě myslím, že tohle musí být vymyšlené a Mamons nemůže existovat. V celém příběhu je tolik rizik, že normální soudný člověk by do toho nikdy nešel. I za mnohem příznivější situace je hypotéka celkem finanční zátěž na mnoho let. Ano barák za 1,7 milionu je lépe splatitelný, ale předpokládám, že je v nějaké té Montyině "vlčí řiti", :-D kde zase nebude dobře placená práce. Už myšlenku na to, pomýšlet na hypotéku za situace, kdy nemám stálou práci mi přijde při nejmenším drzost a hloupost.
A třeba rezervační poplatek 500 000, mi přijde nesmysl. Za náš dům v Praze jsme dávali 120 000,-kč. Navíc Mimons asi ani netuší, že kromě hypotéky na dům musí zaplatit taky daň, odhad nemovitosti pokud jí to banka neudělá zdarma v nějaké akci atd. Prostě kromě hypo jsou ještě další vícenáklady. A v neposlední řadě pořizovat si barák na hypo s někým s kým jsem ještě ani nežila a nejsem za něj vdaná mi přijde jako totální blbost. I nám bankéř říkal, hlavně se teď nerozvádějte. :-D
Ne tohle vážně nemůže být reálné. :-D
Předchozí